Ervaringen

DAVE, 23 jaar
“Miranda heeft mij heel erg geholpen om mezelf terug te vinden. Ik ben geen prater maar bij Miranda voelt het heel vertrouwt, ik kan goed met haar praten en er komen dan dingen uit waar ik nooit over zou praten.

Ze was een hele grote steun voor mij en ik heb heel veel van haar geleerd om ervoor te zorgen dat ik gelukkig blijf. Ben eerder bij iemand ander geweest en je merkt het verschil heel erg, Miranda is goed in wat ze doet en neemt echt de tijd voor een goede oplossing”.

TANISHA, 18 jaar
“Om eerlijk te zijn had ik het al opgegeven om met een psycholoog of therapeut te praten over de dingen waar ik mee zat, tot ik bij Miranda terecht kwam. Voor onze gesprekken en therapie samen heb ik bij nog wat andere psychologen gelopen die mij uiteindelijk niet de steun en hulp konden bieden die ik nodig had.  

De manier van samenwerken en communicatie is heel open en transparant waardoor ik makkelijker over de issues en problemen kan praten waar ik mee zit. Vanaf t begin wist ik waar ik aan toe was bij Miranda en hoefde ik me geen zorgen te maken over dat er stappen zouden worden ondernomen zonder mijn toestemming. De gesprekken en advies hebben me veel inzicht gegeven in hoe ik met dagelijkse obstakels kan leren omgaan, de kracht in mezelf te ontdekken en mijn eigen valkuilen inzien. 
Hoewel de gesprekken soms heel heftig kunnen zijn en ik mezelf soms verlies in de chaos en emotie kan Miranda toch een manier vinden om tot me door te dringen en me rustig te krijgen. Op dat soort momenten nemen we even een paar stappen terug en denken we aan de doelen die ik heb voor mezelf, wat ik wil bereiken en hoe ik dat moet aanpakken. Wat ik erg waardeer is haar inzet, positiviteit, inlevingsvermogen, professionaliteit, humor en vooral oprechte belangstelling in mij”.

DANIELLE27 jaar

“Ik heb de sessies bij Miranda als zeer prettig ervaren en ik voel me sterker sinds ik bij haar ben geweest. Wat ik fijn vond aan onze gesprekken is dat ik het gevoel had alsof ik met een vriendin praatte. Onze gesprekken voelden hierdoor als gelijkwaardig. Voor mij persoonlijk heeft dat heel goed gewerkt. Ik heb bij Miranda de erkenning gekregen voor de gevoelens waar ik mee worstelde en voelde mij daardoor erg gesterkt en bevestigd. Miranda weet op een positieve en praktische manier je verder te helpen met de dingen waar je tegenaan loopt”.

SUSAN, 24 jaar

”Na meerdere malen in gesprek te zijn geweest met een psycholoog was dit eigenlijk mijn laatste poging. Miranda heeft mij geholpen vooruit te kijken en bij mijn gevoel te komen en daarnaar te handelen en luisteren. Dit ging met hobbels want vaak wist ik het zelf net even niet en gaf zij mij de handvatten om vooruit te gaan. Ik ben hierdoor zeker sterker geworden en flink vooruit gekomen. Zij gaf mij de kracht om door te gaan en positief vooruit te kijken en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor.”

NADINE, 22 jaar

”Voordat ik bij Miranda terecht kwam, was ik altijd een beetje bang voor psychologen. Zouden ze mij gek vinden? Ben ik de enige met deze situatie? Bij het eerste gesprek stelde Miranda mij direct op mijn gemak en we gingen ‘samen’ werken aan de situatie met een gepaste behandeling. Miranda wist precies wat ze moest zeggen, zodat ik voor mezelf mijn eigen situatie op een rij kon zetten. Hierbij heeft ze mij trucjes aangeleerd die helpen om de nare ervaringen die ik had te kunnen laten gaan in het dagelijkse leven. Miranda is een lieve vrouw die met humor, positieve energie en oprechte interesse voor je klaar staat. Een heel fijn en warm persoon waar ik mijn gevoelens durfde te uiten”.